Τρίχρονος πνίγηκε όταν τον πέταξε στη θάλασσα Τούρκος διακινητής

Τρίχρονος πνίγηκε όταν τον πέταξε στη θάλασσα Τούρκος διακινητής

Έγινε αντιληπτός και για να διαφύγει πετούσε έναν- ένας τους μετανάστες στο νερό

Ένα παιδάκι μόλις τριών ετών πνίγηκε το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Χίου, όταν η πλαστική βάρκα στην οποία επέβαινε, ανετράπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη βάρκα επέβαιναν συνολικά 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής.

Ωστόσο, όταν ο Τούρκος διακινητής αντιλήφθηκε ότι καταδιώκονταν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος που είχε σπεύσει στην περιοχή, άρχισε κυριολεκτικά να πετά έναν-έναν τους επιβαίνοντες στη θάλασσα ώστε να διαφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν, ένα παιδί περίπου τριών ετών να πνιγεί ελάχιστα μέτρα από την ακτή.

Ο Τούρκος διακινητής τελικά συνελήφθη και αναμένεται η αναγνώρισή του από τους διασωθέντες, οι οποίοι περιθάλπονται από εθελοντές της περιοχής του Καταρράκτη.

Πηγή — Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE