Σάλος με δήλωση της Ολγκίν: Χαρακτήρισε τον Χριστοδουλίδη ως «Πρόεδρο των Ελληνοκυπρίων»

Σάλος με δήλωση της Ολγκίν: Χαρακτήρισε τον Χριστοδουλίδη ως «Πρόεδρο των Ελληνοκυπρίων»

Σάλο σε Λευκωσία και Αθήνα προκάλεσε δήλωση της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ως «Πρόεδρο των Ελληνοκυπρίων».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του, ο Έλληνα Ευρωβουλευτή Νικόλας Φαραντούρης ανέφερε ότι η απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ως «Πρόεδρο των Ελληνοκυπρίων», εξισώνοντάς τον έτσι με τον «Πρόεδρο των Τουρκοκυπρίων», Ερσίν Τατάρ.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Μόλις η εκπρόσωπος του ΟΗΕ απεκάλεσε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστοδουλίδη «Πρόεδρο των Ελληνοκυπρίων» εξισώνοντάς τον με τον «Πρόεδρο των Τουρκοκυπρίων Τατάρ». Πανηγυριζουν Τουρκική αντιπροσωπεία και Τουρκικά ΜΜΕ. Ζητώ άμεση αντίδραση της Ελληνικής & της Κυπριακής Κυβέρνησης, διάβημα προς τον ΟΗΕ και παρέμβαση της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE