Επίθεση στη Λακατάμια: Απέλυσε τον Αστυνομικό που τελεί υπό κράτηση ο Αρχηγός

Επίθεση στη Λακατάμια: Απέλυσε τον Αστυνομικό που τελεί υπό κράτηση ο Αρχηγός

Με βάση τον Κανονισμό 14(2)(α) των περί Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών (Διαδικασία Πρόσληψης και Συναφή Θέματα) Κανονισμών του 2022 (Κ.Δ.Π. 265/2022), ο κ. Θεμιστός Αρναούτης, Αρχηγός Αστυνομίαςαποφάσισε σήμερα την απόλυση συμβασιούχου ειδικού αστυνομικού.

Ο συμβασιούχος ειδικός αστυνομικός συνελήφθη στις 25/05/2025 και τελεί υπό κράτηση, για διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και σε αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 18/05/2025 το βράδυ στη Λακατάμεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE