Πρόκειται για τον:
- Ξένιος Δημητρίου, ημερομηνία γέννησης 09/08/1983, από Αγλαντζιά
Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Παράλληλα, συνελήφθη σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία.
Εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.