Βενιαμίν Νετανιάχου: Επιβεβαίωσε στην Κνεσέτ τη δολοφονία του Μοχάμεντ Σινουάρ

Βενιαμίν Νετανιάχου: Επιβεβαίωσε στην Κνεσέτ τη δολοφονία του Μοχάμεντ Σινουάρ

Τη δολοφονία του Μοχάμεντ Σινουάρ από τις δυνάμεις του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε την Τετάρτη στην Κνεσέτ ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σε ομιλία του στο ισραηλινό κοινοβούλιο, ο Νετανιάχου δήλωσε: «Στους πολέμους του Ισραήλ, ποτέ δεν έχουν επιτευχθεί τόσα πολλά σε τόσα μέτωπα».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «στα 600 ημέρες της αναγέννησής μας, αλλάξαμε το πρόσωπο της Μέσης Ανατολής. Απωθήσαμε τους τρομοκράτες από τα εδάφη μας, εισβάλαμε με δύναμη στη Λωρίδα της Γάζας, εξοντώσαμε δεκάδες χιλιάδες τρομοκράτες. Εξοντώσαμε τον Ντέιφ, τον Χανίγια, τον Γιαχιά και τον Μοχάμεντ Σινουάρ. Καταστρέψαμε αμέτρητες τρομοκρατικές υποδομές και πήραμε τον έλεγχο της περιμέτρου».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νετανιάχου στην Κνεσέτ, μερικές από τις οικογένειες των απαχθέντων που βρίσκονταν στην κερκίδα στάθηκαν με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν. Μετά την αναταραχή που προκλήθηκε στην ολομέλεια κατά τη διάρκεια της ομιλίας, οι βουλευτές Μεϊράβ Κοέν, Γκίλατ Καρίβ και Γιουράι Λαχάβ Χερζνό απομακρύνθηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορική μέρα για την Κύπρο - Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα - «Πράσινο» βουλής για αυτόματη εγγραφή στον κατάλογο

ΠτΔ: Ιστορική μέρα για την Κύπρο - Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα - «Πράσινο» βουλής για αυτόματη εγγραφή στον κατάλογο

Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας επιφέρει η ψήφιση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων σειράς νομοσχεδίων και προτάσεων νόμου, που στόχο έχουν τη διεύρυνση της συμμετοχής στις εκλογές και τον εκσυγχρονισμό της σχετικής νομοθεσίας. Το πακέτο των εκλογικών αυτών νομοσχεδίων ψηφίστηκε ομόφωνα και αφορά, μεταξύ άλλων, δικαίωμα ψήφου από τα 17 χρόνια, αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους κ.ά. με καθολική εφαρμογή στις προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE