Η Ελένη Δ. Τσαγγάρη το νέο θύμα της ασφάλτου – Δεν πρόλαβε να διασταυρώσει τον δρόμο

Η Ελένη Δ. Τσαγγάρη το νέο θύμα της ασφάλτου – Δεν πρόλαβε να διασταυρώσει τον δρόμο

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αλλά ήταν ήδη αργά.

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω την Παρασκευή (13/11) στις 6:00 το απόγευμα στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ στο Αρεδιού, έχασε τη ζωή της η 73χρονη Ελένη Δημητρίου Τσαγγάρη από το Αρεδιού.

Συγκεκριμένα, ενώ η άτυχη 73χρονη επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζή την πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη από την επαρχία Λευκωσίας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

                 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE