Συνελήφθη 41χρονος καταζητούμενος - Είχε καταδικαστεί για υπόθεση φόνου

Συνελήφθη 41χρονος καταζητούμενος - Είχε καταδικαστεί για υπόθεση φόνου

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες στην Πάφο, 41χρονο, ο οποίος καταζητείτο από τις Αρχές της Ιορδανίας, σχετικά με υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε το 2016, στη χώρα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις ιορδανικές Αρχές, για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο 41χρονος καταδικάστηκε ερήμην, σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

Ο 41χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, στην Ιορδανία. Το Δικαστήριο όρισε ως νέα δεκάσιμο την 4η Ιουνίου 2025 και διέταξε όπως ο 41χρονος παραμείνει υπό κράτηση

 Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect