Ενεργοποιήθηκε Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών

Ενεργοποιήθηκε Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει πληροφορία για Κύπριους και Έλληνες τραυματίες.

Το  Υπουργείο Εξωτερικών έχει ενεργοποιήσει το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων, ως συνεπακόλουθο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Στην ανακοίνωση, το Υπουργείο καλεί όποιον επηρεάζεται άμεσα από τα γεγονότα, να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 99660129.

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει πληροφορία για Κύπριους οι οποίοι κινδύνευσαν στο Παρίσι.

Παράλληλα, το Υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας αλλά και η Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, ενημερώνει πως δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες ή νεκροί από τις επιθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE