Οδηγοί προσοχή: Φορτηγό «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Κλειστή η μία λωρίδα - Δείτε βίντεο από το σημείο

Οδηγοί προσοχή: Φορτηγό «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Κλειστή η μία λωρίδα - Δείτε βίντεο από το σημείο

Κλειστή παραμένει η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη

Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο το πρωί της Παρασκευής (30/05)

Συγκεκριμένα, φορτηγό όχημα γύρω στις 5:30 το πρωί ενώ ενώ οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της περιοχής Ακτή του Κυβερνήτη τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κλειστή παραμένει γύρω στις 5.50 το πρωί, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου και Ζυγίου.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, η οποία έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

 

 

@roadreportcy Truck on fire on Nicosia–Limassol highway (30/05/2025) 04:30 #roadreportcy ♬ Notícia Impactante - Obscure Detail Terror

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE