ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για κλοπή και παράνομη είσοδο σε περιουσία - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για κλοπή και παράνομη είσοδο σε περιουσία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό ή την αναγνώριση του εικονιζόμενου προσώπου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης εισόδου σε περιουσία, που διαπράχθηκε χθες, στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην εξακρίβωση των στοιχείων του ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, στο τηλέφωνο 25-805695 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, το αναζητούμενο ύποπτο πρόσωπο, φέρεται να εισήλθε σε περίπτερο στο Κολόσσι, γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 08 Μαΐου, 2025 και να έκλεψε χρηματικό ποσό και την ταμειακή μηχανή του υποστατικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE