Παρέλαβε την ετήσια έκθεση από την Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού ο ΠτΔ - Τι περιλαμβάνει

Παρέλαβε την ετήσια έκθεση από την Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού ο ΠτΔ - Τι περιλαμβάνει

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κα Δέσπω Μιχαηλίδου, η οποία του επέδωσε την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου της για τα έτη 2022 – 2023.

Επιδίδοντας την Έκθεση, η κα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Γραφείο της.

Πρόσθεσε ότι η Έκθεση περιλαμβάνει παράπονα που δέχεται το Γραφείο της στα οποία σημειώνεται αύξηση και που σε μεγάλο βαθμό άπτονται θεμάτων παιδείας, λειτουργίας σχολείων, αποδοχής αλλοδαπών παιδιών, πειθαρχικά θέματα, αποβολές, εξετάσεις, ζητήματα που αφορούν συνοδούς παιδιών, για την τεχνική εκπαίδευση, αλλά και για θέματα διευκολύνσεων προς τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από πλευράς του άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα ανέφερε η κα Μιχαηλίδου, ζητώντας λεπτομέρειες και διευκρινίσεις, σημειώνοντας ότι θα εξεταστούν με τη δέουσα προσοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.