Στο κελί για πέντε χρόνια 37χρονος - Κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο

Στο κελί για πέντε χρόνια 37χρονος - Κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα Παρασκευή  το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 37χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, σήμερα, 30.05.2025, επέβαλε σε κατηγορούμενο, ηλικίας 37 ετών, συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών σε κατηγορίες που αφορούσαν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. 

Η ποινή επιβλήθηκε μετά από παραδοχή του κατηγορούμενου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE