Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι ενόψει Champions League

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι ενόψει Champions League

Στον ρυθμό του σημερινού τελικού ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ του Μιλάνου, αλλά και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ζει το Παρίσι.

Πέντε χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός πολέμου γνωρίζοντας πως στην περίπτωση επικράτησης της παρισινής ομάδας θα ακολουθήσουν πανηγυρισμοί που ενδέχεται να καταλήξουν σε επεισόδια και πράξεις βίας, όπως συνεβη στις 7 Μαΐου μετά την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν σε βάρος της Άρσεναλ, αλλά και το 2022 μετά το πέρας του τελικού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ.

Σε περίπτωση επικράτησης της Παρί Σεν Ζερμέν οι πανηγυρισμοί θα επικεντρωθούν, το μεσημέρι της Κυριακής, στην λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων αναμένεται στην περίπτωση αυτή να απαγορευτεί στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης του Παρισιού, ενώ οι αστυνομικές αρχές θα επαγρυπνούν και έναντι του πάντα υπαρκτού κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν είναι αυτοσκοπός μια άτυπη πολυμερής – Η μπάλα στην Τουρκία

Λετυμπιώτης: Δεν είναι αυτοσκοπός μια άτυπη πολυμερής – Η μπάλα στην Τουρκία

Η δική μας προσήλωση στη σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης για το Κυπριακό το συντομότερο δυνατόν, παραμένει αμείωτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE