Associated Press: Βρέθηκε συριακό διαβατήριο πάνω σε έναν από τους τρομοκράτες

Associated Press: Βρέθηκε συριακό διαβατήριο πάνω σε έναν από τους τρομοκράτες

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαβατήριο βρέθηκε στη σορό ενός από τους τρομοκράτες που χτύπησαν στο Stade de France - Γαλλικά ΜΜΕ λένε ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο εκ των τρομοκρατών, ο ένας Σύρος και ο άλλος Γάλλος.

Πληροφορίες ότι στη σορό ενός από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο μεταδίδει το Associated Press επικαλούμενο πηγές από τη γαλλική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για έναν από τους τρομοκράτες που χτύπησαν κοντά στο Stade de France.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, επίσης, ότι έχουν ήδη αναγνωριστεί δύο τρομοκράτες με τον έναν να είναι Σύρο και τον άλλο Γάλλο.

Για άτομα γαλλικής καταγωγής είχαν μιλήσει νωρίτερα και επιζώντες της επίθεσης στο θέατρο στο Μπατακλάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE