Σύλληψη 50χρονου Παφίτη για το FACEBOOK του ΠτΔ

Σύλληψη 50χρονου Παφίτη για το FACEBOOK του ΠτΔ

Στη σύλληψη ενός προσώπου από την Πάφο ηλικίας 50 χρόνων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία μετά από οδηγίες και ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας σε σχέση με τη διερευνόμενη υπόθεση της επέμβασης «χάκερ» στην προσωπική σελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Facebook.

Στα ίχνη του 50χρονου ο οποίος διαμένει στο Δήμο Πάφου και συγκεκριμένα στην Κάτω Πάφο οι ανακριτές της υπόθεσης έφθασαν μετά από ανάλυση των δεδομένων ηλεκτρονικής ταυτότητας που έγινε από τους ειδικούς της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου….

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.