Εμπρησμός οχήματος στη Λευκωσία - Στα χέρια της Αστυνομίας και τρίτο πρόσωπο

Εμπρησμός οχήματος στη Λευκωσία - Στα χέρια της Αστυνομίας και τρίτο πρόσωπο

Στη σύλληψη τρίτου προσώπου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου. Πρόκειται για 26χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί χθες και τελούν υπό κράτηση, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 27 και 24 ετών. 

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 28ης Μαΐου 2025, σε αυτοκίνητο 52χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στον Άγιο Δομέτιο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE