Αποφύγετε αυτή την περιοχή - Εκρήξεις και βολές από την ΕΦ - Ασκήσεις και στη θάλασσα

Αποφύγετε αυτή την περιοχή - Εκρήξεις και βολές από την ΕΦ - Ασκήσεις και στη θάλασσα

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) ανακοινώνει ότι θα διεξαχθούν βολές-εκρήξεις στα παρακάτω Πεδία Βολής της Εθνικής Φρουράς κατά τον μήνα Ιούνιο 2025, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό και οι Αρχές προς αποφυγή ατυχημάτων και ανησυχίας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων το Σάββατο, 14 και την Κυριακή, 15 Ιουνίου 2025 θα εκτελεσθούν κινήσεις Προσωπικού και Μέσων (Οχημάτων και Ταχύπλοων Σκαφών) στη Ναυτική Βάση «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης», καθώς και στην ευρύτερη περιοχή (χερσαία και θαλάσσια) του χωριού Μαρί – Ακτής Κυβερνήτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.