Πυρπόλησαν όχημα 48χρονου στη Λάρνακα - Καταστράφηκε ολοσχερώς - Επηρεάστηκαν και διαμερίσματα

Πυρπόλησαν όχημα 48χρονου στη Λάρνακα - Καταστράφηκε ολοσχερώς - Επηρεάστηκαν και διαμερίσματα

Στις 03/6/25 γύρω στις 03:10 τα ξημερώματα στην Ορόκλινη εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα το οποίο είναι ιδιοκτησίας 48χρονου, μόνιμου κατοίκου Οροκλινης.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από την φωτιά, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κανένα πρόσωπο δεν τραυματίστηκε. Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η σκηνή αναμένεται να εξεταστεί επιστημονικά εντός της ημέρας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά.

 Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE