ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Δείτε φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 37 ετών, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, αφού αυτός καταζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Πρόκειται για τον Artouro Kotsinian (Αρτούρο Κοτσινιάν), ημερομηνία γέννησης 02/10/1987, από την Ελλάδα, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε σε κατοικία στη Λεμεσό, στις 17 Μαΐου, 2025, στο διάστημα μεταξύ 8.50π.μ. και 2.00μ.μ.. Από την κατοικία κλάπηκαν τιμαλφή, όπως ρολόγια και κοσμήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE