Ζημιές σε Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο χρήσης όπλου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ζημιές σε Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο χρήσης όπλου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Σήμερα περί ώρα 07:30, υπάλληλος που εργαζεται στα γραφεία των Κοινωνικων Ασφαλίσεων στην οδό Φιλικής Εταιρέίας στη Πάφο, εντόπισε ότι σε υαλοπίνακα στη δυτική πλευρά του κτηρίου, υπήρχε μία οπή.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας επισκέφθηκαν και απέκλεισαν τη σκηνή.

Η σκηνή εξετάστηκε από μέλη της ΥΠΕΓΕ του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η οπή προκλήθηκε από αντικείμενο που είχε εκσφενδονιστεί με μεγάλη ταχύτητα. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο χρήσης πυροβόλου όπλου, πλην αεροβόλου ή άλλου αντικειμένου που δύναται να εκσφενδονίζει άλλα μικρά σφαιρίδια.

Το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο προκλήθηκε η ζημιά, παραμένει άγνωστο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE