Αννίτα: Τα είπε με συμβασιούχους ειδικούς αστυνομικούς - Ζητά απαντήσεις από Κυβέρνηση για την εργοδότηση τους

Αννίτα: Τα είπε με συμβασιούχους ειδικούς αστυνομικούς - Ζητά απαντήσεις από Κυβέρνηση για την εργοδότηση τους

«Είναι καιρός το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει σαφείς απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το καθεστώς εργοδότησης ή την εργοδότηση αυτών των ανθρώπων», τόνισε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους των συμβασιούχων ειδικών αστυνομικών.

Η σημερινή συνάντηση δεν είναι η πρώτη, καθώς ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τους συμβασιούχους ειδικούς αστυνομικούς, έχει εγγράψει το θέμα προς συζήτηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ έχουν επίσης αποσταλεί επιστολές με συγκεκριμένες εισηγήσεις προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, κ. Νίκο Τορναρίτη. Οι εισηγήσεις αυτές, ωστόσο, δεν έχουν ληφθεί υπόψη μέχρι σήμερα.

Η σύμβαση των ειδικών αστυνομικών ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου. Παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει και τη συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην οποία προχώρησαν, μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία επίσημη απάντηση για το μέλλον τους, την ώρα που αρκετοί από αυτούς κλήθηκαν πρόσφατα για επανεκπαίδευση.

Η κ. Δημητρίου υπογράμμισε επίσης πως, πέρα από τις αναγκαίες απαντήσεις που οφείλει το αρμόδιο Υπουργείο, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία και η εκπαίδευση των συμβασιούχων δεν θα πάνε χαμένες.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Γιώργος Κάρουλλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE