Θανατηφόρο τροχαίο στην Κέρκυρα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Νεκρός ο 50χρονος αναβάτης

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κέρκυρα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Νεκρός ο 50χρονος αναβάτης

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα φανάρια της διασταύρωσης Ρόδας-Αχαράβης στην Κέρκυρα με έναν 50χρονο αναβάτη μηχανής να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή με αναβάτη τον 50χρονο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Ο 50χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE