Αυτός είναι ο μακελάρης του Παρισιού που πέρασε από την Ελλάδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο μακελάρης του Παρισιού που πέρασε από την Ελλάδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σερβική εφημερίδα Blic δημοσίευσε φωτογραφία από το διαβατήριο ενός εκ των τρομοκρατών που αιματοκύλισαν το Παρίσι και ο οποίος πέρασε μέσω της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των τζιχαντιστών που δολοφόνησαν αθώους πολίτες στη γαλλική πρωτεύουσα συνεχίζονται και συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αχμέντ Αλμουχάμεντ, ένας 25χρονος Σύριος φέρεται πως εισήλθε στην Ευρώπη μέσω Λέρου στις 3 Οκτωβρίου, προτού φτάσει στο Παρίσι και συμμετέχει στην τρομοκρατική δράση των τζιχαντιστών. 

Η σερβική εφημερίδα Blic δημοσίευσε το διαβατήριό του, για το οποίο υπάρχουν υποψίες πως είναι πλαστό, αναφέροντας πως βρήκε άσυλο στη Σερβία και στη συνέχεια πέρασε στην Κροατία και την Αυστρία, μέχρι να βρεθεί σε γαλλικό έδαφος.

Πηγή iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE