Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο – ανακοίνωση του Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο – ανακοίνωση του Θοδωρή Μαραντίνη

Μετά την ανακοίνωση – εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τις δημόσιες αναφορές στην προσωπική τους ζωή, τις οποίες χαρακτήρισε συκοφαντικές και ανυπόστατες, η παρουσιάστρια «έδειξε» την πρώτη της αντίδραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram το τρέιλερ της εκπομπής «Μαμά-δες», στην οποία θα φιλοξενηθεί συνέντευξή της την Κυριακή 8 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE