Η πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από το μακελειό μέσα στο Bataclan - Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει

Η πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από το μακελειό μέσα στο Bataclan - Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει

Μια οδυνηρή εικόνα έχει προκύψει μέσα από το θέατρο Bataclan όπου οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ σε συναυλία που διενεργήθηκε την Παρασκευή το βράδυ - σκοτώνοντας τουλάχιστον 89 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες.

Η φωτογραφία, η οποία ελήφθη στον απόηχο της επίθεσης, δείχνει το αίμα στο εσωτερικό της αίθουσας της συναυλίας όπου οι άνθρωποι παραμένουν ξαπλωμένοι στο έδαφος και το δάπεδο καλυπτόμενοι ακόμα σε συντρίμμια.

Μάρτυρες έχουν περιγράψει πώς οι τζιχαντιστές φωνάζοντας «Allahu Akbar» - Ο Θεός είναι μεγάλος - άρχισαν να σκοτώνουν αδιακρίτως.

Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει: 

A photograph of the attack at the concert hall on Friday night reveals the bloody horror of what unfolded when terrorists opened fire on the crowd of concertgoers

Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.