Συνολικά 56 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν σε αιμοδοσία εις μνήμην του Χαράλαμπου Ζαχαρίου

Συνολικά 56 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν σε αιμοδοσία εις μνήμην του Χαράλαμπου Ζαχαρίου

Συνολικά 56 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν σε αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα εις μνήμην του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας Χαράλαμπου Ζαχαρίου.

Όπως ανέφερε ο Χριστόδουλος Κόνσολος, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «σήμερα Πέμπτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην ΑΔΕ Λάρνακας αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας Χαράλαμπου Ζαχαρίου, η οποία αναμένεται να καθιερωθεί ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στο έργο που επιτέλεσε ο εκλιπών».

Πρόσθεσε ότι «της αιμοδοσίας προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου στην παρουσία του Βοηθού Αρχηγού Μάριου Αγιώτη και της οικογένειας του εκλιπόντος».

Όπως είπε ο κ. Κόνσολος «κατά την αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 56 φιάλες αίματος, οι οποίες παραλήφθηκαν από την Τράπεζα Αίματος».

Σημείωσε ακόμα ότι «η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσω της αιμοδοσίας είναι ιερή υποχρέωση για τον κάθε ένα από εμάς. Για το λόγο αυτό, ως μέρος της κοινωνίας τα μέλη της Αστυνομίας δηλώνουν το παρών τους στο κάλεσμα για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE