Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.
«Η Ρωσία πρέπει να είναι υπόλογη. Από τα πρώτα λεπτά αυτού του πολέμου βομβαρδίζουν πόλεις και χωριά για να καταστρέψουν ζωές. Τώρα είναι η ώρα για την Αμερική, την Ευρώπη και τον κόσμο να καταφέρουν να σταματήσουν τον πόλεμο αυτόν ασκώντας πίεση επί της Ρωσίας», λέει ο πρόεδρος Ζελένσκι σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.
Russia doesn`t change its stripes – another massive strike on cities and ordinary life. They targeted almost all of Ukraine – Volyn, Lviv, Ternopil, Kyiv, Sumy, Poltava, Khmelnytskyi, Cherkasy, and Chernihiv regions. Some of the missiles and drones were shot down. I thank our… pic.twitter.com/O1iemSp3s2
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) June 6, 2025
«Αν δεν ασκείται πίεση και δίνεται στον πόλεμο κι άλλος χρόνος για να πάρει ζωές - αυτό συνιστά συνενοχή και υπευθυνότητα. Πρέπει να ενεργήσουμε αποφασιστικά», έγραψε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Χ.
Οι αντιαεροπορικές δυνάμεις της Ουκρανίας κατέρριψαν 406 από τους 452 πυραύλους και drones που εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της νύκτας η Ρωσία κατά της ουκρανικής επικράτειας, ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός.
Ταυτόχρονα, το γενικό επιτελείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε προληπτικά νυκτερινά πλήγματα κατά ρωσικών στρατιωτικών αεροδρομίων και αποθηκών καυσίμων στις περιοχές του Σαρατόφ και του Ριαζάν.
«Οι Αμυντικές Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν προληπτική επίθεση. Εν όψει μαζικής εχθρικής επίθεσης, επλήγησαν εχθρικά αεροδρόμια και άλλες σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις», ανακοίνωσε το ουκρανικό επιτελείο μέσω του Telegram.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις