Ο Μασκ διαμηνύει πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος δημοσκόπηση στην πλατφόρμα Χ

Ο Μασκ διαμηνύει πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος δημοσκόπηση στην πλατφόρμα Χ

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, μέχρι πρότινος σύμμαχος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, διεμήνυσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε ο ίδιος στην πλατφόρμα Χ.

«Οι πολίτες μίλησαν. Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα στην Αμερική που θα εκπροσωπήσει το 80% των κεντρώων (ψηφοφόρων). Και ακριβώς το 80% συμφωνεί» με αυτήν την ιδέα, υπογραμμίζει ο Μασκ σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ξεκίνησε την Πέμπτη.

 

Από τους 5,63 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας Χ που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 80,4% τάχθηκε υπέρ της ιδέας για δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος Τραμπ επανέλαβε πάντως σήμερα πως δεν σκοπεύει να μιλήσει με τον πρώην σύμβουλο του, στον απόηχο της δημόσιας ρήξης μεταξύ των άλλοτε στενών συμμάχων. Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.