Έκκληση βοήθειας για μονογονεϊκή μητέρα στη Λεμεσό: Ανάγκη για βασικά είδη σπιτιού - «Προσπαθεί να χτίσει ξανά τη ζωή της»

Έκκληση βοήθειας για μονογονεϊκή μητέρα στη Λεμεσό: Ανάγκη για βασικά είδη σπιτιού - «Προσπαθεί να χτίσει ξανά τη ζωή της»

Μια νέα έκκληση ανθρωπιάς απευθύνει μέσω Facebook η Ανδρή Σπύρου, διαχειρίστρια της ενεργής και ευαισθητοποιημένης διαδικτυακής κοινότητας «Μονογονιοί Κύπρος». Στο επίκεντρο αυτή τη φορά βρίσκεται μια μονογονεϊκή μητέρα στη Λεμεσό, η οποία δίνει έναν αθόρυβο αλλά σκληρό αγώνα για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να δημιουργήσει από το μηδέν ένα ασφαλές και αξιοπρεπές περιβάλλον για τα δύο της παιδιά.

Η κ. Σπύρου δημοσίευσε σχετική ανάρτηση ζητώντας τη στήριξη του κόσμου με είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, καθώς η μητέρα προσπαθεί να εξοπλίσει το νέο της «σπιτάκι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες αλλά ζωτικής σημασίας: πετσέτες σώματος, πετσέτες προσώπου, και καλοκαιρινά σεντόνια για διπλό και μονό κρεβάτι.

Η οικογένεια δεν ζητά τίποτα παραπάνω από τα βασικά – αυτά που για τους περισσότερους θεωρούνται αυτονόητα, αλλά για κάποιους είναι ζητήματα επιβίωσης και αξιοπρέπειας. Η στήριξη, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

«Μια μητέρα που προσπαθεί σιγά σιγά να χτίσει ξανά τη ζωή της για χάρη των παιδιών της. Ό,τι μπορεί ο καθένας, μετρά», σημειώνει η ανάρτηση.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω προσωπικού μηνύματος με την Ανδρή Σπύρου για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παράδοσης των ειδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE