Αναστάτωση στην Έγκωμη: Φωτιά σε κτίριο που λειτουργεί γυμναστήριο

Αναστάτωση στην Έγκωμη: Φωτιά σε κτίριο που λειτουργεί γυμναστήριο

Σε συνολικά 35 περιστατικά, εκ των οποίων 23 αφορούσαν πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις, ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή.


Επίσης στις 16:40, σημειώθηκε πυρκαγιά σε υπόγειο κτιρίου στην Έγκωμη, όπου στο ισόγειο λειτουργεί γυμναστήριο. Η φωτιά περιορίστηκε σε μεγάλο ψυγείο, χωρίς να επεκταθεί, ωστόσο καπνοί προκάλεσαν ζημιές στον εξοπλισμό του γυμναστηρίου.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής εισήλθαν στον χώρο με χρήση αναπνευστικών συσκευών και κατέσβεσαν τη φωτιά με σωλήνες νερού. Κανείς δεν κινδύνευσε. Εκ πρώτης όψεως, η αιτία της φωτιάς αποδίδεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE