Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων

Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Γεωργανάδες του Δήμου Φαρκαδόνας στα Τρίκαλα.

Συγγενικό πρόσωπο πήγε να τους επισκεφθεί και, ανήσυχο για την απουσία επικοινωνίας, μπήκε στην οικία και τους βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τους, σύμφωνα με το krinilive.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρώτα κατέληξε ο 50χρονος γιος από καρδιά και αργότερα η μητέρα του, 77 ετών, που ήταν κατάκοιτη.

Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους.

Πηγή: krinilive.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE