Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Αναρίτα - Κατέκαψε 2 εκτάρια με άγρια βλάστηση η πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Αναρίτα - Κατέκαψε 2 εκτάρια με άγρια βλάστηση η πυρκαγιά

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην κοινότητα Αναρίτας, η οποία έκαψε έκταση 2 εκταρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:06, σε περιοχή της κοινότητας Αναρίτας, της επαρχίας Πάφου. 

Η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 18:30, αφού έκαψε έκταση 2 εκταρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση. 

Σημειώνεται πως για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, έντεκα άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερα άτομα του Ταμείου Θύρας με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Στην κατάσβεση συνέδραμαν επίσης 2 από τα μισθωμένα αεροπλάνα της Μοίρας Αεροπυρόσβεσης. Για την ασφάλεια της περιμέτρου εργάστηκε και ένας ιδιωτικός εκσκαφέας. 

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE