Στις φλόγες τετράτροχη μοτοσικλέτα - Εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη

Στις φλόγες τετράτροχη μοτοσικλέτα - Εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, Δευτέρα 9 Ιουνίου, τετράτροχη μοτοσικλέτα σε ανοιχτό χωράφι στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Το όχημα βρέθηκε αναποδογυρισμένο, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από παρακείμενο δρόμο, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στη σκηνή.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις τόσο στον χώρο του συμβάντος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση.

Περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να διεξαχθούν και κατά τη διάρκεια της ημέρας, με στόχο τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά, καθώς και την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη της τετράτροχης μοτοσικλέτας.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.