Συνελήφθη 37χρονος στην Ελλάδα - Επιτέθηκε μεθυσμένος σε γυναίκα μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Συνελήφθη 37χρονος στην Ελλάδα - Επιτέθηκε μεθυσμένος σε γυναίκα μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 37χρονος στο Ρέθυμνο, ο οποίος επιτέθηκε σε μία γυναίκα, μπροστά στο ανήλικο παιδί του.

Ο 37χρονος φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Επιπλέον, κατά την προσαγωγή του, προέβαλε αντίσταση και φαίνεται να απείλησε τις δυνάμεις του Λιμενικού.

Στον 37χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου, αντίσταση και απειλή. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Δείτε την ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου από την Άμεσο Δράση ΕΛ.ΑΣ. για περιστατικό συμπλοκής, στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ρεθύμνου. Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν έναν 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε εμπλακεί σε περιστατικό με μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ο 37χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, παρουσία του ανήλικου τέκνου του, θέτοντάς το σε κίνδυνο. Στη συνέχεια, ο ημεδαπός κατά την προσαγωγή του στη Λιμενική Αρχή, προέβη σε αντίσταση και απειλές κατά των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση, ο 37χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ. ¨΄Εκθεση¨, του άρθρου 167 Π.Κ. ¨Αντίσταση κατά της Αρχής¨ και του άρθρου 333 Π.Κ. ¨Απειλή»

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE