Συγκλονισμός στην Ελλάδα - Γιατρός έσωσε τη ζωή του πατέρα της νύφης όταν έπαθε ανακοπή στο γλέντι

Συγκλονισμός στην Ελλάδα - Γιατρός έσωσε τη ζωή του πατέρα της νύφης όταν έπαθε ανακοπή στο γλέντι

Μια συγκλονιστική στιγμή εκτυλίχθηκε σε γαμήλια δεξίωση κοντά στη Ναύπακτο, όταν ο 68χρονος πατέρας της νύφης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των καλεσμένων, βυθίζοντας προσωρινά το γλέντι στην αγωνία.

Ωστόσο, η τύχη στάθηκε με το μέρος της οικογένειας, καθώς στο σημείο βρέθηκε τυχαία ένας γιατρός από τη Ναύπακτο, ο οποίος αντέδρασε άμεσα και αποφασιστικά. Να σημειωθεί ότι ο γιατρός δεν ήταν καλεσμένος στο γάμο αλλά βρέθηκε τυχαία. Χάρη στην ψυχραιμία του και την άρτια εκπαίδευσή του, καθώς και με τη βοήθεια εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού που είχε στο όχημά του, κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον 68χρονο άνδρα πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που είχε ειδοποιηθεί έγκαιρα, παρέλαβε τον 68χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω παρακολούθηση. Ευτυχώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Nafpaktianews.gr η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

Η άμεση επέμβασή του αποδείχθηκε καθοριστική και απέτρεψε μια οικογενειακή τραγωδία σε μια τόσο χαρμόσυνη μέρα. Τέτοιες πράξεις αναδεικνύουν την αξία της ιατρικής επιστήμης αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα όσων υπηρετούν τον όρκο του Ιπποκράτη με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE