VIDEO-Λος Άντζελες: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα σε ευθεία βολή φωτογράφο

VIDEO-Λος Άντζελες: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα σε ευθεία βολή φωτογράφο

Πλαστική σφαίρα δέχθηκε φωτογράφος της New York Post που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να καλύψει τις ταραχές που σημειώνονται στην «πόλη των αγγέλων».

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο ο αστυνομικός σημάδεψε και πυροβόλησε σε ευθεία βολή κατά του φωτογράφου, Τόμπι Κάναμ.

Στο βίντεο ακούγεται ο φωτογράφος να φωνάζει «γαμώτο, γαμώτο, με πυροβόλησε στο κεφάλι».

Η πλαστική σφαίρα προκάλεσε μια μεγάλη μελανιά στο μέτωπο του 59χρονου φωτογράφου.

«Όταν με πυροβόλησε, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν μόνο εγώ εκεί και τραβούσα φωτογραφίες. Εκεί που με χτύπησε, ήμουν ο μόνος που κοιτούσα στον δρόμο, δεν υπήρχε κάποιος δίπλα μου» περιέγραψε ο φωτογράφος, ο οποίος έχει υπηρετήσει στον βρετανικό στρατό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect