ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Το θέμα της υποψηφιότητας της Αννίτας Δημητρίου, φαίνεται να έχει κλείσει, με την ίδια την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, να επιλέγει τη Λάρνακα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, αν και συνεχίζονται οι φωνές, εντός της Επαρχιακής Επιτροπής.

Στη Λάρνακα, εκτός από την Αννίτα Δημητρίου, έχει κλειδώσει το όνομα της Άνδρεας Μανώλη, θυγατέρας του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής, Θεολόγου Μανώλη, ενώ στο ψηφοδέλτιο, είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται και ο Δημοτικός Σύμβουλός Ανδρέας Τταουξιής. Υποψήφιος για δεύτερη θητεία, θα είναι ο νυν βουλευτής, Πρόδρομος Αλαμπρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο προσώπων από τις περιοχές Ορμήδειας, Ξυλοτύμπου και Ξυλοφάγου.

Στη Λευκωσία, εκτός από τους νυν βουλευτές Δημήτρη Δημητρίου, Σάββια Ορφανίδου, ακούγεται το όνομα του Χρήστου Πάλλη, Σάββα Άδωνη, της Ξένιας Κωνσταντίνου, ενώ οι Ανδρέας Κωνσταντίνου και Χαράλαμπος Πετρίδης, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.  

Στην Αμμόχωστο, η διαδικασία φαίνεται να είναι σε τελικό στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από τους νυν βουλευτές Νίκο Γεωργίου και Γιώργο Κάρουλλα, ακούγονται τα εξής ονόματα: Αμαλία Χατζηγιάννη, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Μαργαρίτα Καϊμακλιώτη, Πάνος Μοούρης, Αβραάμ Μουλαζίμης, Ανδρέας Σιάμαρος και Μιχάλης Γιωργάλλας, ως αριστίνδην υποψήφιος.

Στη Λεμεσό, εκτός από τους νυν βουλευτές Νίκο Σύκα και Φωτεινή Τσιρίδου, ακούγεται το όνομα του Επαρχιακού Γραμματέα Παναγροτικού Λεμεσού, Γιώργου Καραϊσκάκη.

Στην Πάφο, εκτός από τον νυν βουλευτή Χαράλαμπο Πάζαρο, ακούγεται το όνομα του Λίνου Τσοκκά.

Στην Κερύνεια, εκτός από την νυν βουλεύτρια Ρίτα Σούπερμαν, ακούγεται το όνομα του Πάμπου Μυτίδη, Μάριου Μακρίδη και Δήμου Γεωργιάδη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι δηλώσεις του λεγόμενου <υπουργού μεταφορών> Ερχάν Αρικλί για έκδοση <ενταλμάτων σύλληψης> για όσους χρησιμοποιούν> τ/κ περιουσίες στην ε/κ πλευρά ως αντίμετρο στις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, εξανεμίζει κάθε <προσδοκία> για το αποτέλεσμα της νέας διευρυμένης διάσκεψης, τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο Αρικλί, αναφερόμενος στην διάσκεψη, ισχυρίστηκε ότι μετά τις συλλήψεις στη <νότια Κύπρο>, <η άτυπη αυτή διάσκεψη, δεν θα διαφέρει από ένα τουριστικό ταξίδι, χάνοντας και τα τελευταία ίχνη ελπίδας.>

BEST OF TOTHEMAONLINE