Έρχονται «καυτές» μέρες: Πού κυμαίνεται σήμερα η θερμοκρασία; Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Έρχονται «καυτές» μέρες: Πού κυμαίνεται σήμερα η θερμοκρασία; Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια και σε ανατολικές περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρωινές ώρες, θα συνεχίσει να σχηματίζεται τοπικά ομίχλη ή αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια και σε ανατολικές περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να εξακολουθήσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE