Έκρυψε κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού – Χειροπέδες σε 46χρονο – Φωτογραφία

Έκρυψε κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού – Χειροπέδες σε 46χρονο – Φωτογραφία

Στη σύλληψη 46χρονου άνδρα προχώρησαν χθες Τρίτη (10/6) μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν.), σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:50, ο ύποπτος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα σε περιοχή της Λευκωσίας και ανακόπηκε για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης σκόνης, που μοιάζει με κοκαΐνη, μικτού βάρους 655 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του υπόπτου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 595 γραμμαρίων περίπου.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουνίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE