Οδηγοί προσοχή: Κλειστές και οι δύο λωρίδες σε τμήμα αυτοκινητόδρομου - Δείτε σε ποιο σημείο

Οδηγοί προσοχή: Κλειστές και οι δύο λωρίδες σε τμήμα αυτοκινητόδρομου  - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω εργασιών οι οποίες ξεκίνησαν πριν από λίγο (επιθεώρηση και συντήρηση γεφυρών), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ ζυγιστικού σταθμού Επισκοπής μέχρι και την έξοδο προς Σωτήρα, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πάφο, (μήκους 5 χλμ. περίπου) έχουν κλείσει.

Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE