Σου αρέσει το κρασί; Επισκέψου το οινοποιείο όπου δοκιμάζεις στα τυφλά και μαντεύεις ποιο είναι ποιο

Σου αρέσει το κρασί; Επισκέψου το οινοποιείο όπου δοκιμάζεις στα τυφλά και μαντεύεις ποιο είναι ποιο

Το Οινοποιείο Βλασίδης βρίσκεται στο Κοιλάνι, μέσα σε ένα αμπελοτόπι 80 στρεμμάτων και έχει μία συνολική δυνατότητα παραγωγής 150.000 φιαλών ετησίως.

Η μοναδική αρχιτεκτονική του κτιρίου, η τοποθεσία, οι ενδιαφέρουσες θεματικές ξεναγήσεις και – κυρίως – τα κρασιά του Οινοποιείου αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα λοιπόν στα wine tasting που διοργανώνει ξεχωρίζει η τυφλή Γευσιγνωσία Κρασιού. Στόχος βέβαια είναι να οξύνετε τις αισθήσεις σας. Χωρίς όραση, μόνο όσφρηση και γεύση... Θα δοκιμάσεις 4 κρασιά στα τυφλά και θα μαντέψεις ποιο είναι ποιο.

Μαζί με το αγαπημένο σου κρασί θα απολαύσεις τυριά & αλλαντικά, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής σου θα κάνεις και περίπατο στο αμπέλι αλλά και ξενάγηση στους χώρους οινοποίησης και παλαίωσης.

Μία εμπειρία ιδανική για παρέες, οικογένειες ή εταιρικές δράσεις.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Καθημερινές: 11:00 – 13:00 & 13:30 – 15:00

Διάρκεια: 2 ώρες

Απαραίτητη κράτηση τουλάχιστον 1 μέρα πριν

Κόστος: €220 (up to 4 people / έως 4 άτομα) - €55 per person (for 5–6 people / για 5–6 άτομα)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE