Προσοχή: Προειδοποιεί γνωστή κυπριακή εταιρεία για απάτη με διαγωνισμό

Προσοχή: Προειδοποιεί γνωστή κυπριακή εταιρεία για απάτη με διαγωνισμό

Σε προειδοποιήσεις για απάτη στο όνομα της κάνει λόγο η κυπριακή εταιρεία Εύρηκα-Cyprus.

Σύμφωνα με ανάρτηση, η εταιρεία αναφέρει ότι κυκλοφορεί ψεύτικος λογαριασμός που προσποιείται την Εύρηκα-Cyprus και στέλνει παραπλανητικά μηνύματα.

«Μην ανοίγετε συνδέσμους και μην δίνετε προσωπικά στοιχεία. Δεν ζητάμε ποτέ πληρωμή για την παραλαβή δώρου και η επικοινωνία γίνεται μόνο από την επίσημη σελίδα μας. Ο νικητής του διαγωνισμού ανακοινώθηκε επίσημα σε ανάρτηση στις 10/06/2025. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση», προσέθεσε.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE