Συλλυπητήρια Χριστοδουλίδη στον Μόντι: «Σε αυτή τη στιγμή θλίψης, στεκόμαστε στο πλευρό των Ινδών φίλων μας»

Συλλυπητήρια Χριστοδουλίδη στον Μόντι: «Σε αυτή τη στιγμή θλίψης, στεκόμαστε στο πλευρό των Ινδών φίλων μας»

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Ινδό Πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, με αφορμή την συντριβή του αεροσκάφους της Air India, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρει πως ο λαός της Κύπρου θρηνεί με τον λαό της Ινδίας. «Σε αυτή τη στιγμή θλίψης, στεκόμαστε στο πλευρό των Ινδών φίλων μας με αλληλεγγύη και συμπόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 242 άτομα, μεταξύ των οποίων 217 ενήλικες και 11 παιδιά. Όπως ανακοίνωσε η Air India, οι επιβάτες περιλάμβαναν 169 Ινδούς, 53 Βρετανούς, επτά Πορτογάλους και έναν Καναδό.

Πρόκειται για Boeing 787-8 Dreamliner, ένα από τα πλέον σύγχρονα επιβατικά αεροσκάφη, όπως ανέφερε το δίκτυο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.