Νεκροί ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης και πυρηνικοί επιστήμονες στην ισραηλινή επίθεση

Νεκροί ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης και πυρηνικοί επιστήμονες στην ισραηλινή επίθεση

Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης Χοσεΐν Σαλαμί σκοτώθηκε στην ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν, μετέδωσαν τα ιρανικά πρακτορεία Mehr και Tasnim.

“Ο υποστράτηγος Χοσεΐν Σαλαμί, επικεφαλής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, έπεσε μάρτυρας στην επίθεση του ισραηλινού καθεστώτος”, μετέδωσαν τα δύο πρακτορεία.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση επεσήμανε από την πλευρά της ότι φλόγες και καπνός βγαίνουν από την έδρα των Φρουρών της Επανάστασης στην οδό Πιρουζί στο ανατολικό τμήμα της Τεχεράνης.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν Μοχαμάντ Μπαγκερί είναι ζωντανός και βρίσκεται στο δωμάτιο πολέμου, σύμφωνα με το Irna.

Παράλληλα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι οι πυρηνικοί επιστήμονες Φερεϊντούν Αμπασί- Νταβανί και Μοχαμάντ Μεχντί Τεχρανσί σκοτώθηκαν στα ισραηλινά πλήγματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE