Συγκάλεσε έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο ΠτΔ - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ»

Συγκάλεσε έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο ΠτΔ - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ»

Έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συγκάλεσε σήμερα (13/6 - 17:00) ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, με αφορμή το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.  

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ανέφερε πως «λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και στο πλαίσιο της διαρκούς επιχειρησιακής ετοιμότητας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε για σήμερα στις 17:00 έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.

Το Ειδικό Εθνικό Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» έχει ήδη ενεργοποιηθεί για την υποδοχή και επαναπατρισμό ξένων πολιτών μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE