Συντριβή αεροσκάφους της Air India - Μαρτυρία: «Ο γιος μου πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του ξενώνα»

Συντριβή αεροσκάφους της Air India - Μαρτυρία: «Ο γιος μου πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του ξενώνα»

«Ο γιος μου πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του ξενώνα», ανέφερε μητέρα νεαρού που βρισκόταν στις εστίες της Ιατρικής Σχολής όταν κατέπεσε εκεί το αεροσκάφος της Air India.

«Ο γιος μου πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του ξενώνα, όταν συνετρίβη το αεροπλάνο», λέει η μητέρα του, σύμφωνα με το BBC.

Μετά την αεροπορική τραγωδία στην Ινδία, συγγενείς έχουν σπεύσει έξω από τα νοσοκομεία στο Αχμενταμπάντ. Ο Πουνάμ Πατέλ, που βρίσκεται στο Πολιτικό Νοσοκομείο του Αχμενταμπάντ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι η κουνιάδα του βρισκόταν στην πτήση για το Λονδίνο. «Μέσα σε μια ώρα, έμαθα ότι το αεροπλάνο είχε συντριβεί. Έτσι ήρθα εδώ», λέει.

Η Ramila λέει ότι ο γιος της είχε μόλις μπει στον ξενώνα των γιατρών για μεσημεριανό διάλειμμα όταν το αεροπλάνο συνετρίβη εκεί. Λέει ότι πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και τραυματίστηκε, αλλά είναι ασφαλής.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις