Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Άρχισε γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, που συγκάλεσε λόγω των εξελίξεων στην περιοχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος και προεδρεύει.

Στην συνεδρία συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κόμπος, Βασίλης Πάλμας και Αλέξης Βαφεάδης, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΣΕΑ και επικεφαλής της ΚΥΠ, Τάσος Τζιωνής, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του ΠτΔ, Δώρος Βενέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά την ενεργοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «Εστία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.