Τερσεφάνου: Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε… φυτώριο Πολωνός και Ελληνοκύπρια!

Τερσεφάνου: Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε… φυτώριο Πολωνός και Ελληνοκύπρια!

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η μέρα (16/11) για την ΥΚΑΝ. Λίγο πριν από τις 18:30 μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εντόπισαν 12 φυτά κάνναβης σε οικία στην Τερσεφάνου.

Αυτή τη στιγμή (18:38) ένας 27χρονος Πολωνός και 28χρονη Ελληνοκύπρια οδηγούνται στο τμήμα για κατάθεση  σε σχέση με αυτή την υπόθεση.

Εξάλλου, νωρίτερα στη Λευκωσία μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται Ελληνοκύπριος και Ρουμάνος μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν δυο κιλά κάνναβης. Τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών  διενήργησαν έλεγχο και στο χώρο όπου διέμεναν και εντόπισαν ακόμη δυο κιλά κάνναβης . 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE