«Φρούριο» η Λάρνακα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ακυρωμένες πτήσεις λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή

«Φρούριο» η Λάρνακα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ακυρωμένες πτήσεις λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή

Έντεκα αφίξεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Ισραήλ ακυρώθηκαν σήμερα λόγω της επικρατούσας κατάστασης στη Μέση Ανατολή. 

Τις πτήσεις θα πραγματοποιούσαν 5 αεροπορικές εταιρείες. Τα στοιχεία εξασφαλίσαμε από την ιστοσελίδα της Hermes airports.

Συγκεκριμένα από το Tel Aviv ακυρώθηκαν εννέα αφίξεις τις οποίες θα πραγματοποιούσαν τέσσερις αεροπορικές εταιρείες. 

9:45 israir

15:15 Aegean

15:45 arkia

16:25 arkia

16:30 CyprusAirways

22:00 arkia

22:05 israir

22:05 israir

23:00 CyprusAirways

Συγκεκριμένα από Haifa ακυρώθηκαν δυο αφίξεις τις οποίες θα πραγματοποιούσε μία αεροπορική εταιρεία. 

14:25 airhaifa

17:50 airhaifa

Στο μεταξύ η Cyprus Airways προχώρησε στην ακύρωση πτήσης η οποία θα έφτανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 12:30 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE