Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό 60χρονου: Πνίγηκε σε πισίνα λίγο πριν τον γάμο του γιου του - Δείτε φωτογραφίες

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό 60χρονου: Πνίγηκε σε πισίνα λίγο πριν τον γάμο του γιου του  - Δείτε φωτογραφίες

 Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάφο, όταν 60χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του μόλις λίγες ώρες πριν τον γάμο του γιου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη DailyMail, o Τζον Φαζάκερλι, συνταξιούχος οικοδόμος από το Τσέσαϊρ, είχε ταξιδέψει στην Κύπρο για να παραστεί στον γάμο του γιου του Σον με την αρραβωνιαστικιά του, Βίκυ. Ωστόσο, ενώ βρισκόταν στην πισίνα με τα εγγόνια του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πνίγηκε

Παρά την απώλεια, ο γιος του Σον αποφάσισε να προχωρήσει με τον γάμο, αποδίδοντας στον πατέρα του έναν συγκινητικό φόρο τιμής.

Ο Τζον ανυπομονούσε να γιορτάσει με μια παγωμένη μπύρα μετά την τελετή, γι’ αυτό και τοποθέτησαν μια φωτογραφία του δίπλα σε έναν κουβά γεμάτο μπύρες κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. «Ήταν σαν να ήταν εκεί μαζί μας», είπε συγκινημένος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE